вівторок, 27 серпня 2019 р.




Тернопільський комунальний

методичний центр науково-освітніх
інновацій та моніторингу
center.imco@gmail.com

Інтерактивна школа  
вчителів предмета «Захист Вітчизни»


 Про особливості викладання предмета «Захист Вітчизни»
у 2019/2020 навчальному році


Дата проведення: 30.08.2019
Місце проведення:
Тернопільська школа допризовної підготовки


ЗАТВЕРДЖУЮ
                                                                                                          
 Директор ТКМЦНОІМ 
                                                                                       _________  Литвинюк Г.І     
                                                                                                               
                                                                                            «   22  » серпня 2019

Інтерактивна школа  є базовою для вчителів предмета «Захист Вітчизни»  м. Тернополя.  Робота планується і проводиться у відповідності до проблем, над якими працюють ТШДП та ТЗОШ № 22.
   Матеріали роботи інтерактивної школи оформлено в папках, які зберігаються в шкільному методичному кабінеті, одним з основних завдань якого є координація змісту, форм і методів самоосвіти, колективної та індивідуальної роботи методичної служби школи.
   Авторські доробки вчителів також оформлені на блогах Бондаря В.І., Ягнич Г.Й. та Дудника В.В, опис передового педагогічного досвіду Батурина П.Р. відображено на сайті ТОКІППО. У цьому навчальному році продовжено  створення портфоліо педпрацівників.  Усе це є доступним не тільки для всього педколективу, а й для слухачів курсів ТОКІППО,  з якими  систематично проводяться заняття на базі школи допризовної підготовки.
   Всі форми методичної роботи в школах (традиційні і нетрадиційні) стимулюють вчителів до пошуку нових шляхів реалізації Державних стандартів освіти. Щоб виявити методичний рівень вчителів, згідно графіка  проводиться атестація педкадрів.


Мета

Орієнтувати та організувати роботу вчителів предмета «Захист Вітчизни» на роботу в 2019/2020 навчальному році в умовах патріотичного опору російській агресії та євроінтеграції України.
Інтерактивна школа вчителів предмета «Захист Вітчизни» працює над проблемою: «Оволодіння та впровадження в навчально-виховний процес інноваційних та традиційних технологій для покращення якості військово-патріотичного виховання молоді».
Обговорити актуальні питання вивчення предмета «Захист Вітчизни», визначити шляхи їх реалізації.
Інтерактивна школа вчителів предмета «Захист Вітчизни»
(30 серпня 2019 10.00 год. Тернопільська школа допризовної підготовки)
1.      Особливості вивчення предмета «Захист Вітчизни» у 2019-2020 навчальному році - Даценко М.М. – методист ТКМЦНОІМ.

2.      Перспективи розвитку школи допризовної підготовки: «Створення ситуації успіху та формування мотивації до готовності захищати Україну при вивченні предмета  «Захист Вітчизни» - Бондар В.І. – директор  ТШДП.

3.      Алгоритм проведення вступного уроку захисту Вітчизни для дівчат 10 класу – Чарторинська О.Я. – заступник директора ТШДП.

4.      Практична спрямованість вивчення предмета «Захист Вітчизни» - запорука національної безпеки України – Дудник В.В., Ягнич Г.Й., Шабдінов І.І. - вчителі захисту Вітчизни ТШДП, Тіхановський В.І. – вчитель  захисту Вітчизни ТЗОШ №22.


Методист ТКМЦНОІМ                                        М.М. Даценко
16.08.2019


  

Немає коментарів:

Дописати коментар