пʼятницю, 14 грудня 2018 р.


Н А К А З
07.12.2018                                                                                   № 478


Про підсумки проведення міського туру
всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2019»

          На виконання Указу Президента України від 29 червня  1995 року №489 «Про всеукраїнський конкурс «Учитель року», відповідно до Положення про всеукраїнський конкурс «Учитель року», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 11 серпня 1995 року №638, наказу Міністерства освіти і науки від 07.06.2018 року №603 «Про проведення всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2019», листа МОН України від 31.08.2018 № 1/9-524 «Умови та порядок проведення всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2019» (далі - Конкурс), наказу управління освіти і науки Тернопільської обласної державної адміністрації від 02.11.2018 року № 277«Про визначення зон І туру та умови і порядок проведення ІІ тypy всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2019» , наказу управління освіти і науки Тернопільської міської ради від 05.11.2018року №406 «Про організацію та проведення в місті Тернополі І (міського) туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2019» та враховуючи результати добровільної реєстрації учасників на офіційній сторінці Конкурсу у листопаді - грудні 2018 року відбувся міський тур всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2019» у таких номінаціях: «Географія», «Захист Вітчизни», «Основи здоров'я».
До оргкомітету міського туру Конкурсу було подано 11 заяв із  закладів освіти  міста, зокрема : ТСШ №5, ТСШ №7(2),ТЗОШ №10, ТЗОШ №11, ТНВК Ш-МЛ №15, ТЗОШ №25, ШДП(3), ДНЗ «Тернопільське вище професійне училище технологій та дизайну». Відповідно до умов проведення , Конкурс передбачав попередню реєстрацію на платформі МОНУ. За станом здоров’я від участі у Конкурсі відмовилась учасниця з ТСШ №7(номінація «Географія»).
Перший етап Конкурсу - відкриті уроки , які проходили відповідно до графіка впродовж листопада 2018 року. Конкурсанти продемонстрували  високий  професійний  та  науково - методичний  рівень , ефективні шляхи розв’язання педагогічних проблем, над якими вони працюють. Наступний етап міського туру , який пройшли всі учасники – випробування відповідно до умов проведення Конкурсу: «Методичний практикум», «Тестування з фахової майстерності». А учасники номінацій «Захист Вітчизни» та  «Основи здоров'я» мали додаткові випробування: «Практична робота» і «Проект».
Випробування міського туру Конкурсу відбулися у Тернопільському навчально-виховному комплексі «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів –економічний ліцей №9 ім. І. Блажкевич», Школі допризовної підготовки та Тернопільській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №19.
Фінали міського туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2019» відбулися в актовій залі управління освіти і науки:
               -  05.12.2018р. – номінація «Захист Вітчизни»;
               -  05.12.2018р.- номінація «Географія» ;
               -  06.12.2018р. -  номінація «Основи здоров’я».
У  фіналі міського туру Конкурсу оцінювалася презентація власного досвіду, захист педагогічних ідей, технологій. Варто відзначити, що новинкою у роботі  журі (номінація «Захист Вітчизни») стало  присвоєння почесних звань кожному учаснику Конкурсу: Дуднику В. В.  – «Педагог інноваційних змін», Панасюку В.С. – «Лідер змін», Шабдінову В.І. – «Професіонал військової справи».
У складі  журі Конкурсу - переможці та учасники Всеукраїнського конкурсу «Учитель року» попередніх  років, знані педагоги міста. Вони відзначили  високу   професійну майстерність конкурсантів, ефективність педагогічних технологій , прагнення до самовдосконалення.
На підставі вище викладеного

НАКАЗУЮ:

1. Рішення фахових  журі міського туру  конкурсу «Учитель року – 2019 » затвердити.
2. Присвоїти звання  «Учитель року міста Тернополя – 2019», вручити грамоти управління освіти і науки Тернопільської міської ради та грошову винагороду переможцям Конкурсу: 
з/п
Номінація
Прізвище,
ім’я
по батькові
переможця
Місце
роботи,
посада
Сума
грошової
винагороди
1
 Географія
Савчук Оксана Федорівна
Тернопільський навчально-виховного комплекс «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів - медичний ліцей №15», вчитель
3000 гривень
2
Захист Вітчизни
Дудник
Віктор Валерійович
Тернопільська школа допризовної підготовки, вчитель
3000 гривень
3
Основи здоровя
Гладка Валерія Валеріівна 
Тернопільська загальноосвітня школа
І-ІІІ ступенів №11, вчитель
3000 гривень
        3.Вручити дипломи вчителям - учасникам   міського туру Конкурсу :
3.1.У номінації «Географія»:
-Бондзюх Надії Богданівні, викладачу ДНЗ «Тернопільське вище професійне училище технологій та дизайну».
3.2.У номінації «Захист Вітчизни»:
- Панасюку Валерію Степановичу, вчителю ШДП;
- Шабдінову Валерію Ігоровичу, вчителю ШДП.
3.3.У номінації «Основи здоровя»:
- Атаманчуку Михайлу Степановичу, вчителю ТЗОШ №25;
- Гдаль Божені  Богданівні, вчителю ТЗОШ №10; 
 - Іващук Віті Володимирівні , вчителю ТСШ №7;
 -Смолярській Марії Степанівні, вчителю ТСШ №5.
4.Тернопільському комунальному методичному центру науково освітніх інновацій та моніторингу  (Литвинюк Г.І.):
4.1.  Забезпечити  широку поінформованість про результати міського туру конкурсу «Учитель року - 2019», розмістивши  підсумки  проведення  Конкурсу на сайтах управління освіти і науки Тернопільської міської ради та Тернопільського комунального методичного центру науково – освітніх інновацій та моніторингу(Гнатюк Ю.В., Федун Г.П.).
4.2. Організувати проведення  урочистої церемонії нагородження переможців та учасників міського туру Конкурсу 10 грудня 2018 року(Гнатюк Ю.В., Крушельницька Н.Я., Сеньків В.М., Трофимчук А.В.).
4.3. До 14.12.2018 підготувати та надіслати в оргкомітет ІІ(обласного) туру Конкурсу звіт оргкомітету про підсумки І туру Конкурсу, подання на учасників другого туру (один у кожній номінаціі) разом з інформаційною карткою учасника (Вітрук О.М., Гнатюк Ю.В., Гордіюк Н.М., Даценко М.М., Козловська Л.П., Крушельницька Н.Я., Турчин О.М.).
4.4. Оголосити подяку  методистам ТКМЦ  НОІМ : Вітрук О.М., Гордіюк Н.М., Даценко М.М., Козловській Л.П., Турчин О.М. за організацію та проведення міського туру  конкурсу «Учитель року – 2019».
4.5. Використовувати досвід кращих вчителів міста - учасників Конкурсу у міських семінарах та в роботі з молодими спеціалістами (методисти ТКМЦ НОІМ).
5.Оголосити подяку керівникам закладів освіти : Рибаку Г.В.(ТНВК Ш-ЕЛ №9 ім. І. Блажкевич),  Боднару В.І. (ШДП), Яремі Г.В.(ТЗОШ №19) за допомогу в організації і проведенні  конкурсних випробувань у навчальних закладах.
6.Відповідальність за виконання наказу покласти на директора
Тернопільського комунального методичного центру науково – освітніх
інновацій та моніторингу Литвинюк Г.І.
7.  Контроль за виконанням  наказу залишаю за собою. 



Начальник управління                                                              О.П. Похиляк



Литвинюк Галина Іванівна 40 09 84
Крушельницька Наталя Ярославівна 40 09 84



Немає коментарів:

Дописати коментар